Lees dit als je topfoto’s wilt maken

Lees dit als je topfoto’s wilt maken

3453393_1_org
2 February 2014 / Category: Algemeen, Fotografie, Video  0 comments

Fotografie is HOT. Nog nooit in de geschiedenis waren er zoveel actieve amateurfotografen: per minuut worden meer dan 200.000 foto’s op internet gezet. Of je nu fotografeert met een spiegelreflexcamera of met een smartphone, allemaal hebben we wel eens het gevoel: “dit kan beter”. Dan is dit boek een uitkomst.

Geen intimiderende grafieken. Geen fotoclubjargon. Lees dit als je topfoto’s wilt maken voert je stap voor stap door de grondbeginselen van compositie, belichting, licht, lenzen en de uiterst belangrijke kunst van het kijken, zonder je te overspoelen met technische vaktaal.v

Het boek staat boordevol praktische technieken en nuttige tips om je foto’s onmiddellijk een ander aanzien te geven. Het bevat ook tal van iconische foto’s van topfotografen, die je zullen inspireren om je camera te pakken en alles wat je hebt geleerd in de praktijk toe te passen.

Met foto’s van 50 topfotografen onder wie: René Burri, Robert Capa, Henri Cartier-Bresson, Elaine Constantine, Elliot Erwitt, Robert Frank, Lee Friedlander, Dorothea Lange, Martin Parr en Alec Soth.

Een handige gids voor mensen die meer van fotografie willen weten, maar er (nog) geen beroep van willen maken. Was men al niet gegrepen door de schoonheid van fotografie dan zal dat nu zeker gebeuren door de fascinerende icons die niet alleen bijzonder zijn maar ook specifiek besproken worden. En dat maakt dit boekje toch weer tot waardevol lesmateriaal voor de gevorderde fotograaf.

 

Henry Carroll – Lees dit als je topfoto’s wilt maken

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Wij zijn een onderdeel van:  Afbeelding 1   © 2018 euzdesign. All Rights Reserved.
Powered by euzhosting. Created by euzdesign   |   algemene voorwaarden